Hyppää pääsisältöön

MONIPUOLINEN KUNTOSALI

Tule treenaamaan monipuoliselle kuntosalillemme. Käytössäsi on jopa 1000 neliötä ja laitevalikoimamme kattaa kokeneemmankin kuntoilijan tarpeet. Laitteiden lisäksi saliltamme löytyy hyvät mahdollisuudet vapailla painoilla ja kahvakuulilla harjoitteluun. 

Aerobisessa huoneessamme on kaikki välineet saamaan hien pintaan: laadukkaat juoksumatot, crosstrainerit, soutulaitteet, kuntopyörät, porraskone ja hiihtolaite. 

KUNTOSALIOHJAUS

Ammattitaitoiset Personal Trainerit laativat henkilökohtaiset harjoitusohjelmat tavoitteesi ja tarpeesi mukaan. Ohjaukset toteutetaan kiireettömästi varmistaen, että omaksut oikeat suoritustekniikat, jotta harjoittelusta tulee tehokasta.

Saat vinkkejä alan ammattilaiselta ja tavoitteesi saavuttaminen onnistuu varmemmin

LISÄRAVINNEKAUPPA

Ota harjoittelusta täysi hyöty irti ja tehosta tuloksiasi oikein valituilla lisäravinteilla yli sadan tuotteen valikoimastamme. Tarjoamme sinulle mm:

  • Terveystuotteet
  • Juomat
  • patukat 

Mikäli et ole varma mikä tuote sopii sinulle parhaiten, ammattitaitoinen henkilökuntamme kertoo mielellään lisää ja auttaa löytämään sinulle sopivan yhdistelmän.

LISÄRAVINTEET SOPIVAT KAIKILLE

Nauttiaksesi lisäravinteita sinun ei tarvitse olla kuntoilun ammattilainen. Oikeat lisäravinteet auttavat myös painonhallinnassa sekä terveellisen elämän ylläpitämisessä.

SOLARIUM

Meillä saat kesärusketuksen myös talvella. 

HIERONTA 

Tiloissamme toimii urheiluhieroja. Ajanvaraus vastaanotosta

puh: 09 701 5944

SOSIAALINEN MEDIA

Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/SolanaHakaniemi/ tai https://www.facebook.com/groups/157407095378/

Seuraa Solana Teamin toimintaa: https://www.facebook.com/groups/1879812692292800/

Seuraa meitä Instagramissa: https://www.instagram.com/solanafitness/